11048 poze   367708 vizite
Albume
1 Martie8 MARTIE8 MARTIE 20158 MARTIE 20168 MARTIE 2017AAAAANUNT FOARTE IMPORTANTBegoniiBougainvilleaCatelusul vedeta din Turnu MagureleClematitaComorile pamantuluiContinuare la albumul Flori 2015Continuare la albumul Flori 2016Continuare la albumul Flori 2017Continuare la albumul Flori 2018Continuarea de la albumul Flori 2017 cu noi provocariCozonaci de casaCRACIUN FERICITCraciunicaCrini de gradinaD E Z A M A G I R E T O T A L ADe vanzareDesignDisponibil acumDorinteEu si sotul meu impreuna cu baiatul si fata noastraExperiment cu gloxinii si seminte de gloxinii pe care mi-l doresc reusit pe 2018   Continuare la albumul Experiment cu gloxinii si seminte de gloxinii pe care mi-l doresc reusitFLORI   Flori de gradina      VincaFlori 2014Flori 2015Flori 2016Flori 2017Flori 2018Flori 2019Flori 2020   Continuare la albumul Flori 2020Flori 2021Flori 2022Foarte importantGhioceiGloxinia 2020Gloxinii   AmarilisGloxinii 2015GLOXINII 2017Gloxinii 2019Gloxinii 2021Gloxinii noi achizitionateGloxinii pe care doresc sa le recuperezGloxinii RelyGoblenuriHibiscus_trandafirul chinezescIdei de aranjare a platourilor pentru mese festive si ocazii specialeIdei de aranjare a platourilor pentru mese festiveIdei de aranjare a platourilor pentru ocazii specialeImi doresc aceasta muscataIn vizita la Palatul Parlamentului de ZIUA NATIONALA A ROMANIEIIn vizita la Palatul PrimaveriiLA MULTI ANI 2015LA MULTI ANI 2016LA MULTI ANI 2017MagnolieMartisorulMOS CRACIUNMotanelul meuMultumesc AriannaMultumesc MerylouMuscari albastriiMuscata dreapta   FicusMuscata galbenaMuscate 2015Muscate 2023Muscate comandate si primiteMuscate curgatoare   Leandru      BegonieNarciseNasterea Maicii DomnuluiObiecte Feng ShuiOrhideePastoralaPaunul din parcPelargonium   Kampanula      Echeveria      Steaua Craciunului         Ciclame         Feriga         Floarea de hartiePlatouri cu aperitive si prajituri facute acasa pentru nunta baiatului   Aperitive si prajituriPlatouri cu dulciuriPrimulaProvizoriuPRUNUS _TRILOBARog identificareSARBATOAREA DE FLORIISarbatoarea de SanzieneScindapsusSfintii Mihail si GavrilTorturi pentru ocazii specialeTrandafir buchetar rosu prins in sticlaTrandafiriUn frumos eveniment de care cu drag ne vom aduce aminteVAND LASTARI PELARGONIUMViolete 2015Violete 2016Violete diferite culori   Violete primite de la RelyZambileZiua Nationala a Romaniei

membru din 7 iunie 2012

Platouri cu dulciuri

RETETA DE CHECURI;8 oua,8 linguri de ulei,1 si 1/2 cana de zahar,1 si 1/2 cana faina,1/2 lingurita de sare,3 plicuri de vanilie,rom,cacao,coaja de lamaie.Se separa albusele de galbenuse.Galbenusele se freaca cu sare si ulei ca la maioneza.Albusele se bat tare cu zaharul si zaharul vanilat.Punem compozitia de ou cu uleI putin cate putin in compozitia de albus timp in care batem continu cu telul albusul.Cand am incorporat tot galbenusul scoatem telul,il curatam si folosim o lingura de lemn pentru a incorpora faina.Adaugam coaja de lamaie,rom si faina o presaram putin cate putin si pe deasupra o incorporam usor cu lingura de lemn.Jumatate din compozitie o lasam alba si jumatate o combinam cu cacao.Tapetam cele doua tavi cu hartie de copt si punem in tava alternativ si din compozitia alba si din compozitia cu cacao asa cum este si in poza.RETETA PRAJITURA PARLAMENT:2 cani de nuca prajita,7 oua,14 linguri de zahar,7 linguri nuca macinata,3 linguri faina,1 praf copt,500 ml frisca lichida,400 gr crema ciocolata (finetti),400-500gr. biscuiti populari.Se unge o tava de aragaz cu margarina,se tapeteaza cu faina si se pune miez de nuca prajita(miezuri mari),cat sa acopere fundul tavii.Se pregateste blatul din 7 albuse,7 linguri zahar,7 linguri nuca,cele 3 linguri faina si praful de copt,se toarna peste nuca si se da la cuptor.Cand se coace blatul,rasturnam cu fata in sus si se unge cu crema de ciocolata.Peste crema punem biscuitii inmuiati in cafea.Intre timp pregatim si crema din cele 7 galbenusuri cu 7 linguri zahar si 3 linguri apa pe care le punem pe baie de aburi si le lasam pana se ingroasa si le dam la rece.Cat se raceste batem frisca si amestecam aceasta cu crema de galbenusuri si punem pe deasupra blatului in strat uniform.Pudram cu cacao si lasam prajitura la rece.PRAJITURA FRANTUZEASCA;Pentru foi;300 gr.faina,150 gr.zahar,150 gr.margarina,1 praf copt,2 linguri cacao,200 gr.smantana.Din aceasta compozitie se fac 2 foi formate din 2 bile.Foile se formeaza intre 2 folii alimentare pentru a se putea intinde usor.In atava tapetata cu hartie de copt se pune prima foaie dupa care umplutura apoi deasupra visinile si stafidele.Peste toate acestea punem a doua foaie formata tot asa intre doua folii.Tava cu toate acestea se baga la cuptor.Umplutura de coco care se pune intre cele doua foi se formeaza din;6 albusuri,25o gr.zahar,150 gr.nuca de cocos.Dupa ce s-a copt prajitura la cuptor,acesta se scoate si se lasa sa se raceasca timp in care facem crema de vanilie din;6 galbenusuri,o budinca de vanilie,500 ml.lapte.Se fierb toate pana se ingroasa.Dupe ce s-a racit se amesteca cu 25o gr.unt si 250 gr.zahar.ARANJARE:foaie maro,umplutura cocos,visine si stafide,foaie maro,crema de vanilie.Deasupra se pudreaza cu capucino sau cacao. PRAJITURA DEOSEBITA;Pentru blat;8 albusuri,200 gr.zahar,125 gr.mac,150 gr.nuca de cocos,2 linguri faina.Crema;8 albusuri,150 gr.zahar tos,2 plicuri vanilie,1 pachet unt.Mai avem nevoie de 150 gr.biscuiti populari,sirop de zahar ars,o glazura de ciocolata Dr.Oetker,2-3 linguri nuca de cocos.Pentru blat:se bat albusele cu zaharul,cu macul si nuca de cocos.Se mixeaza bine.La final se adauga 2 linguri de faina si se amesteca usor cu spatula.Trebuie sa rezulte o spuma tare,batoasa.Tapetam tava cu hartie,punem compozitia si nivelam bine dupa care dam la cuptor.Cuptorul trebuie incins dinainte dar blatul se coace la foc mic.Pentru crema;se pune intr-o cratita pe aburi galbenusele,zaharul tos,vanilia si se amesteca pana se face o crema groasa ca smantana.Se da la rece.Untul la temperatura camerei se mixeaza si se adauga cate o lingura de crema rece.Se amesteca intr-un singur sens pentru a nu se taia.Repetam operatia pana se termina toata crema de incorporat.ASAMBLARE;Jumatate din crema se aseaza peste blatul copt si racit dupa care punem un rand de biscuiti inmuiati in sirop de zahar ars.Peste acestia punem cealalta jumatate de crema si deasupra presaram din loc in loc glazura de ciocolata si la final presaram nuca de cocos.


Checul tigrat

- 8 oua
- 250 g. zahar
- 230 g faina
- 70 ml ulei
- 70 ml lapte
- 1 lingura cacao
- 1 lingurita turmeric (curcuma)
- 1 lingura esenta vanilie

Folosim un bol mare in care vom pune albusurile cu putina sare, vom incepe sa le mixam si in momentul in care se obtine o spuma alba incepem sa adaugam zahar, putin cate putin, mixand de fiecare data pana se topeste zaharul. Pentru ca nu vom folosi praf de copt, vom mixa foarte bine albusurile pana se dizolva tot zaharul si pana vom obtine o bezea lucioasa. Galbenusurile se amesteca cu esenta, laptele si uleiul apoi se incorporeza usor in bezeau. La final incorporam faina cernuta, amestecand circular de sus in jos ,asfel incat sa nu scoatem aerul din compozitie. Impartim compozitia in trei parti egale si le punem in 3 vase. Prima compozitie o lasam asa cum este, in a doua adaugam colorantul iar in a treia punem cacao. Folosim 3 posuri in care vom introduce cele trei compozitii, asa ca in imagine.


Pentru a obtine un chec inalt, ar fi bine sa folositi o tava de lungime mica decat tava mea care are in jur de 35 cm lungime, este prea mare raportata la cantitatea de aluat si din acest motiv checul meu nu a iesit prea inalt. Tapetam tava de chec cu hartie de copt si ungem marginile cu unt. Pentru a obtine aspectul de sah sau, ma rog, cel tigrat vom intercala culorile, pentru asta vom trasa cu posul maro o dunga cu aluat maro, incepand dintr-un capat al tavii si terminand in celalalt capat al ei. Luam al doilea pos galben, vom trasa o dunga de aluat galben pe langa cel maro, cu cel alb vom proceda la fel. Continuam sa trasam dungi luand-o de la capat cu aluatul maro, apoi galben etc pana ajungem in marginea cealalta a tavii.

Dupa ce am terminat de trasat primul strat de culori presaram cu cacao, cu ajutorul unei site, pe toata suprafata stratului.

Pentru a face al doilea strat de culori, vom incepe sa trasam dungi de aluat, de data aceasta incepand cu cel galben, continuand cu alb, maro, din nou galben, maro etc. Presaram iar cacao si pe acest strat, trasam din nou dungi, incepand cu aluatul alb, apoi maro, galben etc. Repetam aceste operatiuni pana se termina compozitia de aluat. Pe ultimul strat nu vom pune cacao, ci vom trasa cu scobitoarea dungi, dus si intors pentru a da un aspect placut checului. Dam tava in cuptorul preincalzit la temperatura de 180 grade si il vom lasa pana se rumeneste frumos deasupra. Faceti testul scobitorii pentru a va asigura ca nu e crud checul in interior. Puteti lasa checul asa cum este sau puteti sa-l ornati cu ce vreti voi. Eu am trasat niste romburi facute din ciocolata topita in care am pus putin ulei, am presarat cu fulgi albi de ciocolata si apoi am pus niste banuti de ciocolata si cirese confiate.
cozonacul marmorat cu ciocolata
cozonacul marmorat cu ciocolata
thumb-cozonac-cu-ciocolata-4770
thumb-cozonac-cu-ciocolata-4770
thumb-cozonac-cu-ciocolata-4760
thumb-cozonac-cu-ciocolata-4760
thumb-cozonac-cu-ciocolata-4761
thumb-cozonac-cu-ciocolata-4761
thumb-cozonac-cu-ciocolata-4762
thumb-cozonac-cu-ciocolata-4762
thumb-cozonac-cu-ciocolata-4763
thumb-cozonac-cu-ciocolata-4763
thumb-cozonac-cu-ciocolata-4764
thumb-cozonac-cu-ciocolata-4764
thumb-cozonac-cu-ciocolata-4765
thumb-cozonac-cu-ciocolata-4765
thumb-cozonac-cu-ciocolata-4766
thumb-cozonac-cu-ciocolata-4766
thumb-cozonac-cu-ciocolata-4767
thumb-cozonac-cu-ciocolata-4767
thumb-cozonac-cu-ciocolata-4768
thumb-cozonac-cu-ciocolata-4768
thumb-cozonac-cu-ciocolata-4769
thumb-cozonac-cu-ciocolata-4769

Comentarii album • 96
Nume:



lalea 19 ianuarie 2017  
Numai bunatati!
Răspunde Raportează
Georgeta05 19 ianuarie 2017  
Bunatati de tot felul!
Răspunde Raportează
lalea 19 ianuarie 2017  
Pentru toate gusturile! :)
Răspunde Raportează
veragosnea 14 ianuarie 2017  
Multumesc pentru retete!Abia astept sa vad cum imi ies!
Răspunde Raportează
Georgeta05 14 ianuarie 2017  
Cu multa placere, cu siguranta iti vor iesi.
Răspunde Raportează
FELICITA 15 decembrie 2016  
Frumoase,apetisante si ff gustoase cred.
Răspunde Raportează
Georgeta05 15 decembrie 2016  
Cu siguranta, asa este.
Răspunde Raportează
inuktikut 15 decembrie 2016  
Wow, musai sa incerc de Craciun chechul tigrat! Multumim de retete. Cand voi avea timp vreau sa incerc tortul cu 3 tipuri de ciocolata. Spor si inspiratie in continuare!
Răspunde Raportează
Georgeta05 15 decembrie 2016  
Da, multumesc, toate sunt extraordinare. Am facut si eu multe din ce am aici iar tortul cu trei ciocolate este foarte usor de facut, este extraordinar de aspectos si delicios.
Răspunde Raportează
inuktikut 15 decembrie 2016  
:)) na, graba si checul
Răspunde Raportează
Ninutza 24 martie 2016  
Ce bine arata checul tigrat!!! Puteti sa scrieti reteta?
Răspunde Raportează
Georgeta05 24 martie 2016  
Am expus reteta.
Răspunde Raportează
Ninutza 29 martie 2016  
Multumesc!
Răspunde Raportează
Maria0722 15 ianuarie 2016  
Cat de bun este tortul de ciocolata ?Arata super!
Răspunde Raportează
Georgeta05 24 martie 2016  
Da, este un deliciu si se face foarte usor.
Răspunde Raportează
Maria0722 15 ianuarie 2016  
Felicitari !Te-ai intrecut pe tine insuti! Pupicei !
Răspunde Raportează
Georgeta05 16 ianuarie 2016  
Multumesc Maria, este foarte delicios, este foarte usor de facut, il recomand tuturor sa incerce pentru ca vor reusi garantat.
Răspunde Raportează
FELICITA 12 decembrie 2015  
Imi lasa gura apaaaaaa........
Răspunde Raportează
Georgeta05 12 decembrie 2015  
Idei noi pentru ca vin sarbatorile.
Răspunde Raportează
FELICITA 12 decembrie 2015  
Sunt ff apetisanteeee!!!!!
Răspunde Raportează
FELICITA 5 decembrie 2015  
Fff apetisante.Mi-e foameeee!!!!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 16 octombrie 2015  
Checul leopard m-a dat gata,imi place tare mult cum arata!
Răspunde Raportează
Georgeta05 16 octombrie 2015  
Eu nu l-am incercat pana acum, am facut checul zebra din nuanta alba, nuanta de cacao foarte foarte deschisa si nuanta de cacao inchis. Metoda este aceea de suprapunere a culorilor incepand de la nuanta inchisa urmata de cea deschisa si cea alba puse prin suprapunerea culorilor turnate cu lingura in mijlocul tavii de chec, fara ainterveni sa aranjezi culorile intr-un fel.
Răspunde Raportează
carmencitavio 16 octombrie 2015  
Imi imaginez cat de frumos ti-a iesit! :)
Răspunde Raportează
Georgeta05 16 octombrie 2015  
Ai dreptate si la fel de gustos precum a iesit de frumos!
Răspunde Raportează
Georgeta05 16 octombrie 2015  
Un astfel de chec l-am postat la pag.13.
Răspunde Raportează
dademy 4 aprilie 2015  
Foarte frumoase si gustoase indiscutabil
Reteta de la cozonac se poate , arata asa de bine ca iti vine sa-l mananci privindu-l
Răspunde Raportează
Georgeta05 22 martie 2015  
Te referi la Chek?, cred ca o sa-l fac si eu acum de Paste.
Răspunde Raportează
lalea 30 ianuarie 2015  
Răspunde Raportează
Georgeta05 30 ianuarie 2015  
Este un deliciu!
Răspunde Raportează
lalea 30 ianuarie 2015  
Cred,draga Georgeta!
Răspunde Raportează
tiliotilia 24 noiembrie 2014  
foarte interesant si cred ca si foarte gustos!
georgeta05.sunphoto.ro/Platouri_cu_dulciuri/100894692
Răspunde Raportează
Georgeta05 24 noiembrie 2014  
Indiscutabil.
Răspunde Raportează
carmencitavio 22 noiembrie 2014  
Foarte frumos si elegant,tortul zebra!
Răspunde Raportează
Georgeta05 24 noiembrie 2014  
Este rafinat.
Răspunde Raportează
carmencitavio 14 noiembrie 2014  
M-a lasat fara cuvinte checul asta,draga Georgeta!
Răspunde Raportează
Georgeta05 14 noiembrie 2014  
Este deosebit!
Răspunde Raportează
carmencitavio 13 noiembrie 2014  
Capsunele,foarte frumos ornate,iar combinatiile sunt foarte interesante!
Răspunde Raportează
Georgeta05 13 noiembrie 2014  
Din aceasta cauza le-am si postat.
Răspunde Raportează
FELICITA 29 octombrie 2014  
Apetisante,pofta buna.
Răspunde Raportează
olgutza 29 octombrie 2014  
ce bine arata
Răspunde Raportează
Georgeta05 29 octombrie 2014  
Arata bine si este si delicioasa.
Răspunde Raportează
elluta 28 octombrie 2014  
Arata tare bine Prajitura Mama lui Ali!
Răspunde Raportează
Georgeta05 29 octombrie 2014  
Este un desert specific Egiptului, este una din cele mai populare dulciuri arabesti.
Răspunde Raportează
carmencitavio 13 octombrie 2014  
Prajitura Krantz este un deliciu!Am facut-o prima oara,in aceasta toamna,de ziua fiului meu si a fost foarte apreciata!
Răspunde Raportează
Georgeta05 13 octombrie 2014  
Da Carmen, ingredientele pe care le are in compozitia ei, ii confera un gust deosebit.
Răspunde Raportează
elluta 11 octombrie 2014  
Bunatati, bunatati, numai ca o sa am cosmar la noapte , o sa imi trezesc sotul sa il trimit sa imi cumpere prajituri....esti o gospodina prin excelenta!!!
Răspunde Raportează
Georgeta05 11 octombrie 2014  
Sunt delicioaseeeee....!
Răspunde Raportează
elluta 11 octombrie 2014  
Cred!
Răspunde Raportează
ana75 22 septembrie 2014  
de mult timp vreau sa incerc reteta Regina Maria,cum vi se pare ?felicitari pentru prajituri !
Răspunde Raportează
Georgeta05 23 septembrie 2014  
Am facut-o la nunta baiatului, este delicioasa si nu se face nici greu.
Răspunde Raportează
dobregeta 22 septembrie 2014  
Waw! Salivez precum cainele lui Pavlov:))) Cand e vorba de dulciuri sunt numai ochi si urechi. Imi place sa fac, dar sa si mananc. Se vede usor la mine:))) Sunteti o gospodina desavarsita! Felicitari! Aveti maini de aur.
Răspunde Raportează
Georgeta05 22 septembrie 2014  
Draga mea daca poftesti la ceva cu tot dragul apeleaza la mine si-ti voi da reteta.
Răspunde Raportează
dobregeta 23 septembrie 2014  
Multumesc frumos! Asa am sa fac. Pupicei!
Răspunde Raportează
bporumbeitippler 22 septembrie 2014  
Foarte frumos a iesit - georgeta05.sunphoto.ro/Platouri_cu_dulciuri/100385381 ! Felicitari!
Răspunde Raportează
Georgeta05 22 septembrie 2014  
Se face simplu si rapid.Iti trebuie inghetata de vanilie, biscuiti Oreo,, unt topit,frisca, nuci tocate si sos de ciocolata.
Răspunde Raportează
Georgeta05 9 septembrie 2014  
O bunatate!
Răspunde Raportează
elluta 8 august 2014  
Ce pofta am...pacat ca sunt prea departe, as veni pana la tine sa ma infrupt si eu din chegul tau!
Răspunde Raportează
Georgeta05 8 august 2014  
Ai traversa tara dar cred ca s-ar merita cand ajungi la destinatie.
Răspunde Raportează
elluta 8 august 2014  
Cine stie? poate o data si o data, dar...cu cea mai mare placere va asteptam si la munte, e aerul curat....
Răspunde Raportează
Georgeta05 9 august 2014  
Multumesc mult, am trecut prin acele locuri minunate si as reveni oricand cu tot dragul.
Răspunde Raportează
daniela 7 august 2014  
Am cautat pe net si nu am gasit tortul " ochii reginei"... va rugam sa ne dati reteta daca o aveti... multumim!
Răspunde Raportează
Georgeta05 7 august 2014  
Da Daniela, iti trimit reteta.
Răspunde Raportează
Georgeta05 24 mai 2014  
Da Maria,aceste retete le-am cules de pe internet in decurs de un an de zile.De regula cand faci pentru prima data ceva nu-ti prea reuseste.Iti pot spune ca Doamne Doamne a fost cu mine si m-a ajutat sa nu gresesc nimic si pentru asta ii multumesc din suflet!
Răspunde Raportează
Maria0722 24 mai 2014  
Complicate si foarte bune ! Multe dintre ele sunt favoritele mele !
Răspunde Raportează
Maria0722 24 mai 2014  
Ai ales numai prajituri foarte complicate . Bravo tie ! Nu-i usor !
Răspunde Raportează
crinsiiris 30 aprilie 2014  
I_mi plac dulciurile la nebunie . Sunt delicioase toate pe care le-am vazut aici. Prajitura parlament si cea cu mac o fac si eu . Ce crema faceti pt prajitura Sah-mat? Iar reteta la prajitura Budapesta o aveti ? O puteti publica ? Va multumesc.
Răspunde Raportează
Georgeta05 17 aprilie 2014  
Este o noutate in lista prajiturilor.
Răspunde Raportează
Georgeta05 17 aprilie 2014  
Arata bine si cred ca e si foarte delicioasa.
Răspunde Raportează
carmencitavio 17 aprilie 2014  
Interesanta combinatie,arata foarte bine prajitura vieneza!
Răspunde Raportează
bporumbeitippler 17 aprilie 2014  
Ce bine arata prajitura vieneza!!!
Răspunde Raportează
Georgeta05 11 aprilie 2014  
Multumesc Luminita,nu am uitat promisiunea,acum sunt foarte ocupata pana pe 10 mai.Revin eu sa te caut.
Răspunde Raportează
Georgeta05 20 martie 2014  
Ai dreptate, sunt apetisante!
Răspunde Raportează
Georgeta05 25 februarie 2014  
Deacord cu tine!
Răspunde Raportează
carmencitavio 25 februarie 2014  
Delicioase prajituri,dar cea cu foi de napolitane este o nebunie!
Răspunde Raportează
Georgeta05 24 februarie 2014  
Multa,multa bafta!
Răspunde Raportează
mydenysa 24 februarie 2014  
arata foarte bine toate, trebe sa incerc multe de aici!
Răspunde Raportează
Georgeta05 12 ianuarie 2014  
Sunt apetisanti!
Răspunde Raportează
Lizica 11 ianuarie 2014  
Arata super ! Am poftit .
Răspunde Raportează
Georgeta05 6 ianuarie 2014  
Da multumesc,ramane sa le incercam.
Răspunde Raportează
carmencitavio 6 ianuarie 2014  
Felicitari pentru album,exceptionale prajiturile selectate!
Răspunde Raportează
Georgeta05 26 decembrie 2013  
Nu le-am incercat,le-am scos sa le am in vedere,vreau sa le incerc pana-n luna mai pentru ca am nunta baiatului si as vrea sa le fac.Checul zebra este incercat.
Răspunde Raportează
MERYLOU 26 decembrie 2013  
Ma intereseaza daca ai incercat sa faci prajiturile astea si daca ti-au reusit...asa site-ul il cunosc !
Răspunde Raportează
Georgeta05 22 decembrie 2013  
Multumim mult!
Răspunde Raportează
bporumbeitippler 22 decembrie 2013  
Pofta mare!
Răspunde Raportează
Georgeta05 22 decembrie 2013  
Cozonacul iese bine cu ciocolata pentru a se deosebi randurile.Urmeaza sa scriu si retetele la absolut toate.Si tie iti urez sarbatori fericite!
Răspunde Raportează
Gabiuta 22 decembrie 2013  
Ce interesant este cozonacul cu ciocolata.Cred ca ar merge si cu alte umpluturi impletit asa,nu?Prajitura frantuzeasca nu imi dau seama din ce e.Dar pare extra.
Craciun fericit!
Răspunde Raportează
Georgeta05 22 decembrie 2013  
Multumim mult!
Răspunde Raportează
gabilaura 22 decembrie 2013  
sa l mancati cu pofta .
Răspunde Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.